passies, ambities, dromen en uitdagingen

Bart

Op mijn kamer hangt een mood board beplakt met afbeeldingen van mijn passies, ambities, dromen en uitdagingen. Elke dag kijk ik naar dit bord vol met "bridges to be crossed". Dit motiveert en stimuleert mij om elke dag te genieten en het beste uit mijzelf en ook uit mijn leven te halen.

Op 18 september 1967 ben ik geboren. Mijn jeugd heb ik grotendeels in Hoogeveen doorgebracht. Na de middelbare middenstandsschool heb ik mijn dienstplicht vervuld bij het korps commando troepen. In 1994 ben ik samen met mijn broer begonnen als zelfstandig ondernemer. We zijn een bedrijf gestart in het verkopen van keukens. Inmiddels is de Eigenhuis Groep uitgegroeid tot een groot bedrijf met 170 medewerkers en vestigingen door heel Nederland. In 2014 heb ik mij teruggetrokken uit de dagelijkse leiding en recent is het bedrijf overgegaan in andere handen. Een nieuwe fase in mijn leven is aangebroken, meer ruimte voor mijn gezin, mijn passies, mijn avonturen en mijn verdere persoonlijke ontwikkeling en het begeleiden van mensen om de beste versie van hun zelf naar boven te halen.

Eén van mijn passies is hardlopen en trailrunning. Hiermee investeer ik in beleving en avontuur. De teller staat inmiddels op 96 Marathons en Ultra’s (=alles verder dan een marathon). In 2014 & 2019 heb ik de meerdaagse Marathon Des Sables gelopen, waarvan men zegt "It is The Toughest Footrace on Earth. In 2016 liep ik de de Ultra Trail Du Mont Blanc ( 170km en 10.000 hoogtemeters non-stop. ) In 2017 ben ik gefinsied als derde in de meest bizare hardloopwedstrijd ter wereld  “de Jungle Marathon” 250km door de Amazone jungle in Brazilië

Vanuit mijn commercielle achtergrond en interesse ben ik in 2016 business partner geworden van Mudsweattrail-store in Zoetermeer. Ik treed daar op de achtergrond op als advisieur. Tom Maessen leidt als directeur eigenaar de store.

Een andere passie en ambitie van mij is het mogen overbrengen van motiverende, stimulerende en gezondheidsbevorderende overtuigingen.

In 2015 ben ik geïnteresseerd geraakt in de Wim Hof Methode. Naarmate de tijd vorderde kwam ik er steeds meer achter hoeveel invloed ik zelf kon uitoefenen op mijn gezondheid en staat van zijn! De werking van het lichaam is ongelooflijk fascinerend. Ik heb de Wim Hof Academie gevolgd en ben sinds 2016 gecertificeerd instructeur van de Wim Hof Methode. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd als ademcoach, inmiddels ben ik ook Oxygen advatage instructeur, Buyteko adem therapeut en Breatheology Instructor. Verder ben ik intermittent fasting voedingsexpert en predik sinds 2016 het fenomeen "voedingsrust. Een zeer effective manier om af te vallen, zonder het stigma " dieet ' er aan vast te plakken. Voedingsrust is een methode om organen rust te geven en het lichaam te leren in de ververbranding te komen! 

A bridge never crossed is a life never lived.
~Traditional Chinese Quote~

Mijn interesse in het lichaam, de geest, voeding en beweging gecombineerd met de ervaringen als mens, partner, vader, ondernemer, oud-commando, sportman en avonturier maakt dat ik mijn passie kan vinden in het mogen overbrengen van mijn kennis.

Ik kom graag met jou of jouw bedrijf in contact.

 

-->
Developed by RETO Copyright 2019 Bart Beheer BV (handelend onder de naam Bridge 2 Cross) - Cookie- en Privacyverklaring