Menu

2Comfort

Gezonder, fitter, energieker, productiever
en lekkerder in je vel

Workshops

Als je wilt groeien en/of veranderen dan zijn die mogelijkheden er bijna altijd wel, echter bungelen die wel vaak buiten je comfortzone. De sleutel tot succes in verandering, is op zoek te gaan naar je "intrinsieke motivatie". Als je die motivatie vindt, dan kost datgene wat je wilt bereiken geen moeite.

Lees meer

Traject training

Een complete RESET BOOST door gebruik te maken van je ademhaling, blootstelling aan koude en mindset. Gecombineerd met voedingsrust en meer kennis over de fysiologische processen van ons lichaam en het beter luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft.

Lees meer

In-company Training

Het team van Bridge2cross weet met behulp van krachtige methodes die intrinsieke motivatie te prikkelen en jouw business team te laten voelen en ervaren dat je meer grip kan krijgen op je gezondheid hebt zowel fysiek en mentaal.

Lees meer

Retreat

Geef de innerlijk strijd een plaats. Onze maatschappij stuurt op controle hebben over jezelf, maar juist dan verlies je de vrijheid … laat los!  

Lees meer

Een aantal van onze klanten

Reviews

“De training geeft mij zowel fysiek als mentaal (veer-)kracht, hetgeen ik in het dagelijkse leven kan toepassen op alle vlakken!”

De training heeft mij in een paar maanden tijd weer fit en krachtig gemaakt! Met het enthousiasme van Bart ga ik verder dan mijn eerder geformuleerde doelstelling, grenzen kunnen verlegd worden zonder tussendoor over de eigen grens heen te gaan!

Ik heb de Adem&Koude workshop gedaan bij Hof van Saksen. Wát een ervaring! 1 om nooit meer te vergeten én voor herhaling vatbaar! Topmannen, top begeleiding, top groep!

Meer Reviews

Nieuws

Influencer Event lancering Suunto 7

Dinsdag 18 februari 2020

Influencer Event lancering Suunto 7

Om de lancering van Suunto 7 te vieren, organiseerden backtonaturehikes een mini-triatlon in Bergen aan Zee. Zij...

Lees verder

Trainen voor de Marathon des Sables 2020

Zondag 16 februari 2020

Trainen voor de Marathon des Sables 2020

De 53mtr hoge uitkijktoren bij Doorn op en af, 177 trappen in Maarn en de duinen van de Kaapsebossen en dat...

Lees verder

Wim Hof Methode Workshop

Zaterdag 8 februari 2020

Wim Hof Methode Workshop

Allemaal uit de comfortzone de jongste 19 de oudste 78 jaar en allemaal het ijsbad in ... kanjers! Bart en Myron...

Lees verder

Meer Nieuws

Bridge2Cross

info@bridge2cross.nl