Persoonlijke-begeleiding

Niets menselijks is ons vreemd. Ergens weet je het donderds goed en toch is er die " ja maar " het lukt je net niet daar te komen waar je wilt zijn. Iedere ochtend wordt je wakker en denk je vandaag ga ik het anders doen en in de loop van de dag of een bepaalde periode komen er van die goede voornemens niets meer terrecht.

De reden is simpel je mist de intrinsieke motivatie, je hebt je zelf, of je bent in de loop van je levensjaren, geconditioneerd onwaarheden zijn waarheden geworden, dromen en enthousiasme zijn afgevlakt.De echt motivatie is er gewoon niet en daarmee de power om het gewoon te doen ook niet.  Stoppen met roken, minder drinken, afvallen, fitter voelen, sporten, attender zijn, energieker, scherper, zelfverzekerder, gezelliger, aardiger en vooral enthousiaster.

Is er dan een tovermiddel, ja die is er, het klinkt simpel en dat is het ook. Het gaat om de intrinsieke motivatie, anders gezegd als je echt bewust bent van jezelf en wat goed voor jou is, dan wordt het een stuk eenvoudiger om die dingen te doen die goed voor je zijn en waar jij je prettig bij voelt. Als je het voelt kun je het ook begrijpen. 

Door te leren focussen, loslaten en vertrouwen op jezelf en je lichaam ben je tot véél meer in staat dan je ooit had verwacht!

Je ervaart hoe je jouw lichaam op de juiste manier kan ‘resetten’ zodat er in je leven positieve veranderingen gaan plaatsvinden en stress veel minder een bepalende rol gaat spelen in je leven en op je gezondheid

Voor wie!

Als jij je kunt herkennen in bovenstaande. Als je echt wilt veranderen. Als je een commitment durft aan te gaan of als je liever alleen traint i.p.v. met de groep.

Wil je kennis maken vul dan het contact-formulier in.

Je gaat het pas zien als je het door hebt! Johan Cruijff

-->
Developed by RETO Copyright 2019 Bart Beheer BV (handelend onder de naam Bridge 2 Cross) - Cookie- en Privacyverklaring