Persoonlijke-begeleiding

Niets menselijks is ons vreemd. Ergens weet je het zelf heel goed en toch is er die " ja maar " het lukt je net niet daar te komen waar je wilt zijn. Iedere ochtend wordt je wakker en denk je vandaag ga ik het anders doen en in de loop van de dag of een bepaalde periode komen er van die goede voornemens niets meer terrecht.

Is er dan een tovermiddel, ja die is er, het klinkt simpel en dat is het ook. Het gaat om de intrinsieke motivatie, anders gezegd als je echt bewust bent van jezelf en wat goed voor jou is, dan wordt het een stuk eenvoudiger om die dingen te doen die goed voor je zijn en waar jij je prettig bij voelt. Als je het voelt kun je het ook begrijpen. 

Door te leren beter te ademen, los te laten en vertrouwen op jezelf en je lichaam ben je tot véél meer in staat dan je ooit had verwacht!

Je ervaart hoe je jouw lichaam op de juiste manier kan ‘resetten’ zodat er in je leven positieve veranderingen gaan plaatsvinden en stress veel minder een bepalende rol gaat spelen in je leven en op je gezondheid

Voor wie!

Als jij je kunt herkennen in bovenstaande. Als je echt wilt veranderen. Als je een commitment durft aan te gaan of als je liever alleen traint i.p.v. met de groep.

Wil je kennis maken vul dan het contact-formulier in.

 

Ervaringen;

januari- 2020 Sophie 

Nieuwsgierig of het mij zou kunnen helpen, na een val achterover resteerde pijn en duizeligheid bovenop een lange, intensieve periode met veel verdriet.

Bart jouw manier van coachen sprak me aan en na enkele weken zelf oefenen leek het me goed om me verder te verdiepen in de mogelijkheden met koude en ademhaling, vanaf september 1-1 coaching. In het begin wekelijks, later om de paar weken.

Bart, persoonlijk, gedisciplineerd en flexibel, praktisch, doelgericht, ondernemer met altijd een positieve kijk op de mogelijkheden!

Door jouw manier van coachen die je start met de opdracht een heldere doelstelling te formuleren is het mogelijk om concreet aan de slag te gaan en dat is iedere keer waar de focus ligt. De discipline van het dagelijks meten bieden houvast en tonen ook daadwerkelijk de vooruitgang aan. Ook de effecten van “training overslaan”, feestje etc. worden meteen duidelijk!

Samen met de feedback van Bart leidt dat tot een positieve lijn in de resultaten, -erg motiverend. De training heeft mij in een paar maanden tijd weer fit en krachtig gemaakt! Met het enthousiasme van Bart ga ik verder dan mijn eerder geformuleerde doelstelling, grenzen kunnen verlegd worden zonder tussendoor over de eigen grens heen te gaan! Voor mij een bijzondere combinatie van kracht en zachtheid die samen voor de stijgende lijn zorgen! Door de persoonlijke aanpak van Bart is er ruimte voor beide. Bart heeft me geleerd verschillende technieken toe te passen zodat ik “steady“ vooruit kan, met focus!

De training geeft mij zowel fysiek als mentaal (veer-)kracht, hetgeen ik in het dagelijkse leven kan toepassen op alle vlakken!

Januari 2020 Wout (ondernemer )

Na het in groepsverband een cursus te hebben gevolgd koude/ademtraining in najaar 2017 ben ik begin september 2019  gestart met personel coaching in combinatie met koude/ademtraining.

Wat is dit een aanrader zeg! De basis voor deze move was voor mij de stok achter de deur en het terug krijgen van de focus. Er is altijd wel een reden om iets niet te doen of uit te stellen maar door dit wekelijkse contact (2-wekelijks) heb ik een stok achter de deur om de door mij gestelde doelen ook te volbrengen.

Het mooie van deze 1 op 1 coaching is dat je samen met Bart vooraf doelen bepaalt met een deadline om zo er voor te zorgen dat er een focus ontstaat om dit te bereiken. In het begin is dit (durf ik best te zeggen haha) vreemde ogen dwingen.

Alleen na verloop van tijd ga je door dat je resultaat boekt zelf inzien dat doormiddel van focus ongelooflijke resultaten kunt bereiken. Eén van mijn doelen was om naast de koude/adem training  10 kilo af te vallen op een geleidelijke maar consistente manier en dit resultaat wilde ik behalen voor het eind van het jaar.

En onder de ongelooflijk professionele en bezielde begeleidding van Bart is dat gelukt. Uiteraard moest ik het zelf doen maar zonder de personel coach Bart was het mij niet gelukt.Daarom ga ik ook door met deze coaching, het houd met scherp en zorgt er voor dat ik mijn focus hou!

Bart ik ben je zeer dankbaar voor wat je voor en met me hebt gedaan de afgelopen maanden ik ben er een ander mens door geworden.

Thanks!!!

 

Je gaat het pas zien als je het door hebt! Johan Cruijff

-->
Developed by RETO Copyright 2020 Bart Beheer BV (handelend onder de naam Bridge 2 Cross) - Cookie- en Privacyverklaring