Menu

Ademhaling

Je komt ter wereld en het eerste wat je kan, is ademen. Toch ademen de meeste mensen niet goed. Ademhaling gaat als bron van het leven automatisch en je denkt er niet over na, maar wist je dat je gemiddeld 40.000 keer per dag ademt?  

Zonder eten of drinken hou je het wel even vol, maar 5 minuten zonder adem overleeft niemand. Door beter te gaan ademen, verbetert de kwaliteit van leven. Longartsen sturen hun patiënten door naar onze training om hun gezondheid te verbeteren. Bridge2cross neemt je mee in de wereld van de ademhaling. Door beter te ademen ervaren deelnemers meer vitaliteit, zijn energieker, hebben een betere mentale veerkracht en slapen lekkerder.

Hoe is jouw adempatroon eigenlijk? Adem je door je neus of door je mond? Weet je hoe vaak je ademt en of dat een gezond patroon is?

Wist je dat als je door je neus ademt, de lucht veel beter wordt gefilterd en je een beter afweersysteem hebt tegen virussen en bacteriën?

In de neus wordt stikstofoxide gemaakt, wat helpt de bloedvaten te ontspannen en te verwijden. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en verbetert het je immuunsysteem. Door te leren hoe je beter adem kan halen, geef je je hele systeem een boost.

Onze training geeft je kennis en vaardigheden om de zuurstofvoorziening van je lichaam te optimaliseren, met als gevolg een betere gezondheid en meer vitaliteit. Wij leren je krachtige ademhalingsoefeningen die ervoor zorgen dat je gaat ontspannen, je mindset positiever wordt en je rustiger voelt. Kan je je voorstellen dat je straks elke dag met een glimlach start en eindigt?

‘A bridge never crossed is a life never lived.’