Menu

Aanbod

Bridge2Cross weet tijdens een workshop met behulp van fysieke en mentale methodes jullie zodanig te verrassen dat het een nieuwe beleving en bewustwording zal geven zodat jullie meer grip krijgen over je eigen gezondheid. 

Met de toepassing van verschillende aspecten zoals koude, ademhaling, persoonlijk inzicht en voeding zullen jullie gezonder, fitter, energieker en productiever worden in het leven.  Deze aspecten zijn ook los van elkaar te ervaren, zoals bijvoorbeeld alleen een ijsbad ervaring of een ademtraining.

Wij bieden daarom ook voor organisaties verschillende soorten mogelijkheden aan die wij voor jullie op maatwerk kunnen aanbieden zodat jullie deze nieuwe beleving samen kunnen ondergaan. Dit kunnen wij bij jullie doen of op een andere gewenste locatie.  

Met deze ervaring zullen jullie de effecten op je eigen gezondheid, werkzaamheden, sporten en het dagelijks leven merken.  

Gaan jullie de uitdaging aan met dit ervaren team! 

Direct opzoek?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via de onderstaande buttons.

B2B

B2B

Voor organisaties, groepen en bedrijven verwijzen we graag naar het contactformulier voor aanmelding en/of meer...

Individuele

Individuele

Voor individuele boekingen kunt u bij terecht bij Lijf & Visie of Wim Hof Method waar wij een...

Workshop

Workshop

Hier zul je aan verschillende onderdelen deelnemen waar meerdere opties beschikbaar zijn. We kunnen onze workshops...

Challenges

Challenges

Hierbij word een enkele opdracht uitgevoerd waar enkele tot grote groepen aan kunnen deelnemen. Deze opdrachten duren...

Een aantal van onze klanten

hof van saksen
arte
amer
hilversum
Domus
meander
wemo
Primitieve
brandloyalty
asr-verzekeringen
keune
no lost
reto
novamedia
mindhealth
campina

Overige Klanten

Reviews

“De training geeft mij zowel fysiek als mentaal (veer-)kracht, hetgeen ik in het dagelijkse leven kan toepassen op alle vlakken!”

De training heeft mij in een paar maanden tijd weer fit en krachtig gemaakt! Met het enthousiasme van Bart ga ik verder dan mijn eerder geformuleerde doelstelling, grenzen kunnen verlegd worden zonder tussendoor over de eigen grens heen te gaan!

Ik heb de Adem&Koude workshop gedaan bij Hof van Saksen. Wát een ervaring! 1 om nooit meer te vergeten én voor herhaling vatbaar! Topmannen, top begeleiding, top groep!

Meer Reviews

‘A bridge never crossed is a life never lived.’