Op weg naar de fitste versie van jezelf

 • Myron, thnx for this great experience! Je bent inspirerend om naar te luisteren en hebt de methode goed overgedragen. Op het moment dat het meest moeilijk was stond jij klaar met goed advies (gewoon oogcontact en een knikje) en dat was precies wat ik nodig had om deze ervaring onvergetelijk te maken. Ga zo door want je brengt mensen in beweging. Dichter bij elkaar en dichter bij hun zelf! Laat dat nou net zijn wat deze wereld een beetje nodig heeft.
 • Ik heb de Adem&Koude workshop gedaan bij Hof van Saksen. Wát een ervaring! 1 om nooit meer te vergeten én voor herhaling vatbaar! Topmannen, top begeleiding, top groep!
 • "Myron door jouw goede coaching weet je ons allemaal op waardevolle manieren onze kracht naar een hoger niveau te brengen ... top, top, top"
 • Nieuwsgierig of het mij zou kunnen helpen, na een val achterover resteerde pijn en duizeligheid bovenop een lange, intensieve periode met veel verdriet. Bart jouw manier van coachen sprak me aan en na enkele weken zelf oefenen leek het me goed om me verder te verdiepen in de mogelijkheden met koude en ademhaling, vanaf september 1-1 coaching. In het begin wekelijks, later om de paar weken.
 • Bart, persoonlijk, gedisciplineerd en flexibel, praktisch, doelgericht, ondernemer met altijd een positieve kijk op de mogelijkheden!
 • Door jouw manier van coachen die je start met de opdracht een heldere doelstelling te formuleren is het mogelijk om concreet aan de slag te gaan en dat is iedere keer waar de focus ligt.
 • De discipline van het dagelijks meten bieden houvast en tonen ook daadwerkelijk de vooruitgang aan. Ook de effecten van “training overslaan”, feestje etc. worden meteen duidelijk!
 • Samen met de feedback van Bart leidt dat tot een positieve lijn in de resultaten, -erg motiverend!
 • De training heeft mij in een paar maanden tijd weer fit en krachtig gemaakt! Met het enthousiasme van Bart ga ik verder dan mijn eerder geformuleerde doelstelling, grenzen kunnen verlegd worden zonder tussendoor over de eigen grens heen te gaan! Voor mij een bijzondere combinatie van kracht en zachtheid die samen voor de stijgende lijn zorgen! Door de persoonlijke aanpak van Bart is er ruimte voor beide. Bart heeft me geleerd verschillende technieken toe te passen zodat ik “steady“ vooruit kan, met focus!
 • De training geeft mij zowel fysiek als mentaal (veer-)kracht, hetgeen ik in het dagelijkse leven kan toepassen op alle vlakken!
 • '"Bart Eigenhuis is een vakkundige enthousiaste integere docent die rekening houdt met zijn cursisten en van doorpakken weet. Van de training ervaar ik meer mentale kracht en flexibiliteit, meer ontspannen, voel eerder mijn grenzen en handel er ook naar. Verder heb ik minder ontstekingsreacties, minder pijn, een zachtere huid en betere doorbloeding."
 • "Myron door jouw goede coaching weet je ons allemaal op waardevolle manieren onze kracht naar een hoger niveau te brengen ... top, top, top"
 • "De training heeft mij zowel fysiek als mentaal ontzettend sterker gemaakt, waardoor ik weer met energie in het leven sta. Ik ervaar heel sterk verhoogde weerstand, kan pijn verdrijven door de training ipv een paracetamol! Geen last van hooikoorts, gewichtsafname, strakkere buik. Focus is toegenomen in belangrijke momenten."
 • "Het heeft mij geleerd hoeveel je lichaam aan kan en dat geeft een fijn gevoel, 3 jaar van pijn door reuma, tenniselleboog is volledig verdwenen, dat geeft moed om door te gaan dankjewel Myron" 
 • "De training heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, over je gezondheid en voeding. Het is een nieuwe stijl van leven. Ik voel me energieker aan het begin van de dag, meer balans, vrolijker, positiever, heb een sterkere core, minder rugklachten en ben 5 kilo afgevallen!"
 • "Dank je wel Bart, je hebt mijn leven nog bijzonderder gemaakt met deze manier van leven. MIjn bloedrukverlagers zijn met 50% afgenomen terwijl ik die al 30 jaar gebruik, er is meer ruimte in mijn overvolle hoofd, voel me sterk en gezond en 7 kilo afgevallen."


 

-->
Developed by RETO Copyright 2020 Bart Beheer BV (handelend onder de naam Bridge 2 Cross) - Cookie- en Privacyverklaring