Op weg naar de fitste versie van jezelf

'"Bart Eigenhuis is een vakkundige enthousiaste integere docent die rekening houdt met zijn cursisten en van doorpakken weet. Van de training ervaar ik meer mentale kracht en flexibiliteit, meer ontspannen, voel eerder mijn grenzen en handel er ook naar. Verder heb ik minder ontstekingsreacties, minder pijn, een zachtere huid en betere doorbloeding."

"De training heeft mij zowel fysiek als mentaal ontzettend sterker gemaakt, waardoor ik weer met energie in het leven sta. Ik ervaar heel sterk verhoogde weerstand, kan pijn verdrijven door de training ipv een paracetamol! Geen last van hooikoorts, gewichtsafname, strakkere buik. Focus is toegenomen in belangrijke momenten."

"De training heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, over je gezondheid en voeding. Het is een nieuwe stijl van leven. Ik voel me energieker aan het begin van de dag, meer balans, vrolijker, positiever, heb een sterkere core, minder rugklachten en ben 5 kilo afgevallen!"

"Dank je wel Bart, je hebt mijn leven nog bijzonderder gemaakt met deze manier van leven. MIjn bloedrukverlagers zijn met 50% afgenomen terwijl ik die al 30 jaar gebruik, er is meer ruimte in mijn overvolle hoofd, voel me sterk en gezond en 7 kilo afgevallen."
 

-->
Developed by RETO Copyright 2019 Bart Beheer BV (handelend onder de naam Bridge 2 Cross) - Cookie- en Privacyverklaring