Marathon Des Sables

Marathon Des Sables

 

 

In september 2020 de medaille van de Marathon des Sables dragen?

Laat je professioneel begeleiden van starttraining tot aan de finish in de Sahara

 

De ultieme uitdaging aangaan? Hardlopen in de Sahara…het lijkt onmogelijk, is dat niet een uitputtingsslag? Nee, dat is het niet. Ook jij kan iets presteren dat voorheen onmogelijk leek. Je bent al succesvol in je carrière? Je hebt al veel bereikt? Ga de strijd aan met zon en zand. De Marathon des Sables is de next level. Een mooi moment om zowel mentaal als fysiek tot het uiterste te gaan? Lees snel verder!

Avontuur
Het is een prachtig avontuur dat je voor de rest van je leven mee zal nemen. Heb jij de Marathon des Sables gedaan dan loop je nergens meer voor weg en durf je elke uitdaging aan. Een boost voor je conditie, je zelfbewustzijn, je lijf…je alles!

Hoe doe ik dat dan?
Wij kunnen ervoor zorgen dat jij startklaar bent voor de Marathon des Sables – 250 kilometer hardlopen door de Sahara?

Lees er alles over in deze brochure (kilk op de afbeelding):

Wat anderen zeggen:

April 2019 Alex van Ginneken

“10 maanden geleden ben ik begonnen met trainen. Het leek een onmogelijk doel. Maar ik heb mij zeer goed laten begeleiden en het effect: geen blaren, geen blessures, geen pijnen, voelde mij fitter en sterker dan ooit en ik heb de langste dag waar ik het meest tegenop zag het beste gelopen. Daarnaast zag ik andere deelnemers om mij die zich niet goed hadden voorbereid, specifieke kennis en tips ontbraken (op zo’n manier wil je niet in de Sahara zitten), veel pijn, veel blaren, uitvallers en slechte finishtijden. Het mooiste is; ik heb mij nog nooit zo goed en sterk gevoeld. En ook heel leuk; na het finishen heb ik heel veel reacties gehad uit mijn omgeving met alleen maar een diep respect ;) Grote doelen haal je niet alleen. Daar heb je mensen voor nodig die je hierbij helpen!

 

-->
Developed by RETO Copyright 2020 Bart Beheer BV (handelend onder de naam Bridge 2 Cross) - Cookie- en Privacyverklaring