Menu

Meer over Myron Jacobs

HESITATION IS THE THING THAT REALLY MESSES UP THE CHANCE AT HAVING YOUR DREAMS

Na jaren kwam ik erachter dat mijn leven (werken, gezin, sociale leven) veel energie geeft en onwijs leuk is, maar het ook ongemerkt heel veel energie kost. Maar hoe doorbreek je deze cirkel?

Mijn zoektocht duurde lang en ging zeker niet zonder slag of stoot. Ik heb uiteindelijk mijn weg gevonden, dat was mijn eerste Bridge2Cross.

Den Haag is mijn geboortestad en op 12 september 1974 begon het leven waarvan ik nu volop geniet. Startende met de MAVO heb ik uiteindelijk mijn HBO in Groningen afgerond en mijn Master behaald in het Vastgoed. In 2009 startte ik mijn eigen bedrijf in het vastgoed. Met Urban Estate heb ik mijzelf verder ontwikkeld om uiteindelijk in het vastgoedbedrijf Domus te stappen. Het runnen van een vastgoedbedrijf in combinatie met lichamelijke, grensverleggende sporten en een gezinsleven brengt mijn leven nu in evenwicht.

2014 was voor mij het keerpunt en ben ik mij veel meer gaan verdiepen in mijzelf en waar je fysiek en mentaal allemaal toe in staat bent. De verschillende opleidingen die ik heb gevolgd en ervaring die ik heb opgedaan met ademhalings- en ijsuitdagingen hebben mij bewezen dat je met focus, motivatie, discipline, échte kracht kan vinden. Alles valt en staat bij je intrinsieke motivatie die er in eerste instantie misschien niet is, die je moet zoeken, maar die iedereen uiteindelijk wel bezit!

Het vinden van de juiste balans tussen het runnen van een organisatie en het zijn van een instructeur Adem & Koude geeft mij de juiste balans in het leven om vol te presteren op mijn werk, mijn sporten en om een beter en relaxter persoon te zijn voor mijn omgeving en mezelf.

Deze verschillende knoppen zoeken en leren bedienen is supergaaf en geeft een enorme kick. Die verandering bij jezelf zoeken is al heel bijzonder, maar een ander deze laten ontdekken maakt het voor mij af. Naast mijn werk begeleid ik dan ook mensen en ondernemers om ook deze zoektocht te starten, de ‘bruggen’ te zoeken en de ‘overkant’ te laten zien. Maar het oversteken – dat doe jij zelf!

Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd als Adem & Koude Coach door de opleiding Oxygen Advantage en Breatheology, waarvan in instructeur ben. Verder heb ik in 2019 de zeer intensieve Wim Hof Academie gevolgd en ben ik inmiddels Wim Hof Methode instructeur.  

Elke keer is het weer gaaf om te zien hoe mensen de reset-knop zelf weten te vinden en met een lach van ontspanning in de dag te staan, dus …durf jij de oversteek te maken?

Bridge2Cross

info@bridge2cross.nl