Menu

KantoorExpert, blijkt expert in Koude Training

woensdag 7 februari 2018

KantoorExpert draait zijn hand niet om voor een intensieve Adem & Koude Training workshop. Na een relatieve korte kennismaking met facetten van de Adem & Koude Training ging Frans Davelaar directeur/eigenaar van KantoorExpert met een 10-tal collega ondernemers het ijskoude ijsbad in. En met succes, zelfs de vooraf sceptischi deden vol overgave mee. Het enthousiamse was naderhand niet meer te temmen. Mooi om te zien waar lichaam en geest toe in staat zijn.

Frans Davelaar:

Met zijn kennis, zijn overtuiging, humor en zelfspot weet Bart iedereen te overtuigen dat je met focus zeer veel kunt bereiken en dat wij ons lichaam op een andere manier moeten verzorgen, trainen. Ogenschijnlijk twee verschillende dingen, maar Bart laat je zien en ervaren dat dit super samen gaat.

 

KantoorExpert, leverancier van kantoorartikelen, kantoormachines en meubilair, is een dynamisch bedrijf met een groot leveringsprogramma. Zowel voor grote als voor kleine bedrijven is een vakkundige partner onontbeerlijk, een partner die weet waar u over praat, die weet wie u bent en advies op maat geeft. Een bedrijf met een compleet dienstenpakket maar waar u ook zonder pardon alleen een doos kopieerpapier kan bestellen. KantoorExpert staat bekend als betrouwbare, vakkundige en vooral persoonlijk gerichte partner in office management. Wat KantoorExpert nooit heeft willen loslaten is de persoonlijke manier van werken

 

Nieuwsoverzicht

‘A bridge never crossed is a life never lived.’