Menu

Workshop "Reset" Parkstad-inspecties

vrijdag 24 november 2017

"De workshop was gespreksonderwerp nr. 1 tijdens de aansluitende borrel en het diner – in positieve zin. Ik denk dat we het hier de komende jaren nog vaker over zullen hebben. Zoals ik van tevoren al aangaf, vond ik het spannend om de 40 collega’s aan zo’n workshop te laten meedoen. Het moest een leuk maar ook interessant onderdeel van het programma zijn, passend in de sfeer van de dag. Als iedereen een beetje uit zijn comfortzone werd gehaald, zou dat alleen maar goed zijn.  

In de afgelopen paar weken werd het onderwerp duurzaamheid/gezondheid steeds prominenter op onze personeelsdag. Ook ons kerstpakket moest daaraan bijdragen, besloten we op het laatste moment. Jouw workshop sloot daar naadloos bij aan, vond ook Etienne onze Algemeen directeur. Toen we begonnen met de ademhalingsoefeningen was ik super blij dat de meesten vol overgave meededen. De sfeer was inderdaad bijzonder, dat maak je met het hele bedrijf samen niet snel mee. 

Zelf was ik vooral verrast door het heftige – positieve- effect dat het ijsbad op me had. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk doet het wat met je. En niet alleen omdat ik blij was dat ik het gedaan had. Dat had je ook wel verteld, maar blijkbaar moest ik dat toch eerst zelf ervaren. Ik kan me nu wel voorstellen dat mensen dit vaker willen doen

Super bedankt voor de hele fijne wijze waarop je de workshop hebt geleid.

Marie-José Houben 

Parkstad-inspecties afd Marketing & Communicatie

Nieuwsoverzicht

Bridge2Cross

info@bridge2cross.nl